Ook voor workshops ben je bij BEU aan het goede adres! Door het jaar heen zijn er, passend bij het seizoen en trends van het moment, originele workshops gepland.


NIEUWE WORKSHOP


armband 'summerfeeling'


Een echte eyecatcher maken in de kleuren die jij mooi vindt! Bij deze workshop ga je aan de slag met een stevige leerveter en heel veel draad. Wil je een echte uitdaging? Dan kun je ook nog kralen verwerken op jouw armband. Je kunt deze workshop overdag volgen vanaf twee personen en in de avonduren vanaf vijf. Neem even contact op voor de mogelijkheden. De kosten zijn 27,50 incl. koffie/thee en lekkers.

Stempels maken!


In deze workshop ga je onder het genot van wat lekkers en koffie/thee aan de slag met de guts! Het zal eerst wat wennen zijn, maar als snel heb je de mooiste creaties..handmade! Als je een paar handgemaakte stempels verder bent, ga je kiezen welke je uiteindelijk gaat gebruiken met speciale leerverf op een leren armband. Want dat is het uiteindelijke doel..Naar huis met handgemaakte stempels en armband!
De workshop duurt zo'n twee├źnhalf tot drie uur. Op afspraak kun je de workshop plannen vanaf 5 personen. De kosten voor de workshop incl armband is 24,50.

Workshop bewerken/beschilderen leren armband en telefoonhoes!

In deze workshop ga je je eigen armband en tas/sleutelhanger ontwerpen!
Eerst maar eens wat uitproberen op een stuk papier en een oefenstukje leer om daarna aan de slag te gaan met jouw eigen sieraad.
Het bewerken van jouw armband en hanger kan op verschillende manieren. Zo kun je er letters inslaan met metalen slagstempels, je kunt met een brander aan de slag en natuurlijk het beschilderen/ stempelen van het leer met speciale leerverf!


De workshop kan op afspraak vanaf 5 personen worden gevolgd.

Kosten zijn 25 euro voor de hele workshop, dat is incl. wat te drinken en wat lekkers.

Voor meer inspiratie kun je in de webshop even kijken bij de armbanden en tashangers.

Workshop leren tasje/clutch

Een eigengemaakt tasje, wie wil dat nou niet? In de workshop ga je eerst met holpijp en hamer aan de slag om daarna het tasje zelf in elkaar te stikken ( hand en draad) , waarbij ik ervoor zorg dat de rits er al in zit. Vervolgens kun je, als je dat wilt, met leerverf en kwasten en stempels aan de slag! Met een uniek eindresultaat. De afmeting van het tasje is ongeveer 15 bij 20.

De workshop duurt ongeveer 3 uur. Kosten 36,50 incl. koffie en wat lekkers. De workshop wordt gegeven vanaf 5 personen.