Time for change..

c69cf0ec7b61f01bb31d62fbd5d16df8

Na bijna twee jaar met veel plezier, enthousiasme en liefde mijn winkel te hebben gedraaid, is het tijd voor verandering. Want waar oude deuren sluiten, gaan anderen open en zie ik het als een uitdaging om uit te zoeken wat er achter die deuren te ontdekken en te doen is.. Concreet betekent dit dat ik vanaf 1 februari thuis aan huis een atelier begin, verder ga met mijn werk en heel graag jullie daar zie! Weliswaar niet in reguliere winkeltijden, maar graag in overleg. Daarnaast ga ik de komende tijd proberen mijn webwinkel beter in de markt te krijgen en wat collecties van mijn werk in winkels te gaan verkopen. Ik wil jullie bij deze van harte uitnodigen om tot 1 februari te komen shoppen met korting tot 50% (m.u.v. maatwerk). Dus graag tot snel!

Laat een reactie achter

*

captcha *