Blog

Inspiratieloos

Op zoek naar wat leuke,nieuwe ideeën voor de komende fairs, markets en ladies-nights is niet altijd even makkelijk. Er zijn dagen dan staat m’n hoofd niet stil en blijven de originele ideeën binnenstromen..andere dagen (zoals vandaag) ben ik niet vooruit te branden en moet ik op zoek naar plaatjes, surfen op het internet, puur om niet het gevoel te krijgen dat er niets meer aan inspiratie komt! Wat me uiteindelijk wel helpt, is eens door mijn ‘oude’ werk en foto’s heen te bladeren…dan kom ik gelukkig al snel weer tot de conclusie dat het vast wel goed komt

Time for change..

c69cf0ec7b61f01bb31d62fbd5d16df8

Na bijna twee jaar met veel plezier, enthousiasme en liefde mijn winkel te hebben gedraaid, is het tijd voor verandering. Want waar oude deuren sluiten, gaan anderen open en zie ik het als een uitdaging om uit te zoeken wat er achter die deuren te ontdekken en te doen is.. Concreet betekent dit dat ik vanaf 1 februari thuis aan huis een atelier begin, verder ga met mijn werk en heel graag jullie daar zie! Weliswaar niet in reguliere winkeltijden, maar graag in overleg. Daarnaast ga ik de komende tijd proberen mijn webwinkel beter in de markt te krijgen en wat collecties van mijn werk in winkels te gaan verkopen. Ik wil jullie bij deze van harte uitnodigen om tot 1 februari te komen shoppen met korting tot 50% (m.u.v. maatwerk). Dus graag tot snel!

het is zover

Na heel wat uurtjes al de afgelopen weken, is het eindelijk zover.. Mijn vernieuwde webwinkel is in de lucht! Ik vind hem strak, mooi, overzichterlijk, professioneel. Dus ik ben blij! Nu nog vullen..ook daar ben ik de afgelopen paar dagen heel wat uurtjes mee in de weer geweest. En het einde is nog niet in zicht! dat is leuk voor de nieuwsgierigen onder jullie, want als je nu een kijkje neemt op de site wordt je (hopelijk) positief verrast, maar kijk je over (hopelijk) een week of twee weer, is er weer heel wat bijgekomen!

Nieuw is bijvoorbeeld deze stoer ketting… best gaaf vind ik zelf!