In mij atelier aan huis ben ik elke dag met heel veel plezier aan het werk. Zo creƫer ik een bijzondere collectie van heel veel moois en unieks!


Waarom nou BEU?....Label BEU is ontstaan, naast dat alles Bijzonder En Uniek is, omdat ik na heel wat jaren mijn werk eigenlijk BEU was. Ik kwam tot de conclusie dat, wat ik er al jaren 'bij doe' eigenlijk hetgeen is waar mijn hart ligt: het maken van mooie dingen... van sieraden tot tafeltjes.

Daarnaast vind ik het zoeken naar bijzondere materialen en het opknappen van oude spullen heerlijk. Op die manier geef ik deze spullen hun echte waarde weer terug!
Ideeen voor hetgeen ik maak, doe ik op door veel rond te kijken. Ik houd me bezig met de mode-en woontrends van nu, de trends die komen en de dingen die ik om me heen zie.

Alles wat ik maak, maak ik met veel plezier. En door de jaren heen heb ik al veel postieve reacties gekregen op hetgeen ik maak, waardoor deze winkel een logische volgende stap was.

In de winkel is er naast al het handgemaakte werk, ook een prachtige collectie woonaccessoires, kleine meubels, kandelaars en nog veel meer, die met recht de titel BEU dragen.

Dus graag tot ziens bij BEU!